Bryllupsfotografering

Prisen for bryllupsfotografering inkluderer planlegging i forkant, fotografering på bryllupsdagen, bildegalleri og visningstime i etterkant.

Bryllupsfotografering: 5 000,-

Selve bryllupsfotograferingen som ofte skjer etter vielsen og før middagen. På avtalt lokasjon. Med eventuelle barn og forlovere.

Bryllupsfotografering og fotografering under vielse: 7 500,-

Som nevnt ovenfor med inkludert fotografering under vielse. Da fotograferer jeg også ønskelige oppsett på kirketrappen (foreldre, søsken og lignende).

½ dags fotografering (ca 6 timer) : 10 500,-

Ved ½ dags fotografering blir vi enige om hva dere ønsker å ha med utover fotografering under vielse og bryllupsfotograferingen. Dette kan være de siste forberedelsene før vielsen og begynnelsen på middagen.


I forkant av bryllupet har vi et planleggingsmøte hvor vi blant annet avtaler fotograferingen.

Innen 4 uker etter bryllupet får dere tilgang til et passordbeskyttet internettgalleri, hvor dere får se de beste bildene. Disse er lavoppløselige og med et lite vannmerke og er for å gi dere en ide om hva dere ønsker av forstørrelser, takkekort, album og lignende. Når dere har fått sett gjennom bildene, avtaler vi tid for et nytt møte for å se gjennom bildene sammen og avtale videre hva dere ønsker.

Forstørrelser og ekstra etterarbeid kommer i tillegg. Se priser.

Powered by SmugMug Owner Log In