Priser fotografering 2019

Nyfødtfotografering: 1 200,-

Her bruker vi den tiden vi trenger og har tid til både amming og bleieskift. Det er også mulighet til flere klesskift og forskjellige bakgrunner. Det anbefales å bestille tid til fotografering i god tid før termin, slik at jeg kan sette av tid til dette. Fotograferingen bør skje når babyen er mellom 7-14 dager gammel slik at vi får de beste bildene.  

Barn/familie/konfirmantfotografering: kr 900,-

Her bruker vi ca 45-60 min i studio eventuelt på egnet lokasjon utendørs. Da er det tid for klesskift, bytte av bakgrunn og god variasjon i bildene.  

Gruppefotografering, f.eks flere familiegenerasjoner, vennegjeng, utdrikningslag, barselgrupper o.l.: ta kontakt for pris

Det er flott å få tatt familiebilder med flere generasjoner samtidig som man tar familiebildene. Eller når vennegjengen samles i for eksempel et utdrikningslag, er det fint å få tatt ordentlig bilder av alle samlet. Barselgrupper kan også komme innom for å få tatt bilder av hele gruppen samlet og av hvert barn og mor sammen.

Portrettfotografering til bruk på sosiale medier: 1 200,-

Dette inkluderer 2 filer ferdig redigert for privat bruk på sosiale medier, CV og lignende.

Akt/boudoirfotografering: kr 1 200,-

Den perfekte gaven til kjæresten. Hva med morgengave til ektemannen? Eller et ønske om fine bilder av seg selv, til seg selv!  Bildene er ikke vulgære og jeg tar alltid noen bilder som man kan vise til vennene sine eller henge synlig hjemme. Her gjør vi litt ekstra ut av lys og oppsett rundt fotograferingen

For bedriftsfotografering, ta kontakt.

Kan ta portrettbilder av alle de ansatte med nøytral bakgrunn eller i miljø, samt av personalet samlet og miljøbilder.  


Fotograferingen skjer på egnet lokasjon etter avtale.

Tillegg for kjøring over 30 min avtales.

Tillegg for fotografering på ettermiddag/kveld og helg: 300,-

Inkludert i prisen er fotografering og et passordbeskyttet internettgalleri med bildene lavoppløselige og med vannmerke. Forstørrelser og ekstra etterarbeid kommer i tillegg. Se priser.

Powered by SmugMug Owner Log In