Om meg

Når jeg ser på egne private bilder på veggene mine, innser jeg hvor fort tiden går. Det føles som i går da eldstemann var på nyfødtfotografering. Nå er han skolegutt. Det henger også takkekort fra venner med barn som er konfirmert, bryllup og nyfødte. Det er alle gode øyeblikk. Øyeblikkene får vi ikke tilbake, annet enn i minnene våre, og de er så gode å bli minnet på!

Alle har vi mange minner på telefonene og datamaskinene våre, men et fysisk bilde som får stå fremme, er noe helt annet. Når man først velger å få tatt bilder hos fotograf, legger man ekstra energi i dette og da er det så fint å få bilder i hånda som man kan vise frem, henge på veggen eller et album å bla gjennom. Minner som vil vare i mange år fremover!

Å få frem et forsiktig smil eller ordentlig god latter, søskenkjærlighet og familiesamholdet, gir meg en så utrolig stor glede. Disse minnene og øyeblikkene kan skapes utendørs om vær og forhold tillater det.

La meg få fange disse øyeblikkene slik at dere kan bevare øyeblikkene.

Velkommen skal dere være!

Jeg har utdanning fra Bilder Nordic School of Photography, flere års erfaring med både studiofotografering, barnehagefotografering, bryllupsfotografering og bedriftsfotografering.

Untitled photo
Powered by SmugMug Owner Log In